Nieuws
Shadow of the Colossus

Spelers lossen mysterie op in Shadow of the Colossus-remake

Spoilers ahead

Geschreven door Arran Winmai op
Kort na de release hebben fans het nieuwe mysterie in de remake van Shadow of the Colossus opgelost.

De nieuwe remake van Shadow of the Colossus voegde een nieuwe collectible tpe aan de klassieker waar spelers naar verwijzen als Golden Coins of Enlightenments. Het spel kwam deze week uit en spelers hebben het mysterie nu al opgelost.

In totaal zijn er 79 munten te vinden over de hele wereld. Een YouTuber met nickname PS4Trophies heeft ze allemaal gevonden en ontdekte wat de beloning daarvoor is.

De volgende informatie kan als een spoiler beschouwd worden.

Als alle munten verzameld zijn moeten spelers terug naar de tempel waar het spel begon. Daar kan een deur geopend worden die leidt naar een ondergronds gebied. Als beloning verkrijgen ze de Sword of Dormin, een zwaard dat omhuld wordt door een zwarte schaduw. Deze verhoogt schade aanzienlijk, maar in ruil daarvoor verlaagt de mate waarin health terugkomt. Ook verandert het wapen van kleur als het in de buurt van een Colossus komt.

Shadow of the Colossus is een remake van een oude klassieker voor de PlayStation 2. Ook de remake wordt geprezen en in onze review schreef Erwin: "Deze Shadow of the Colossus-remake maakt de ongeëvenaarde PlayStation 2-klassieker geschikt voor een nieuwe generatie. De game is volledig intact gebleven, maar dan met graphics die in 2018 passen en een iets soepelere besturing. De uitgebreide fotomodus is een welkom extraatje."

Sword of Dormin

Dit artikel delen:

Lees meer

Descenders (hands-on) Johan Cruijff toegevoegd in PES 2018
1

Reacties op: Spelers lossen mysterie op in Shadow of the Colossus-remake

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Untitled Player

    • 9 februari 2018 16:16
    Nou ik heb er al 8! Uiteraard ga ik ze wel allemaal verzamelen. Super vet dat ze dit erin gedaan hebben. Stiekem hoop ik nog steeds dat er DLC uitkomt waarin colossi zitten die niet in het origineel zaten.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.