Nieuws
zeepkist

Spelers kunnen nu racetracks delen in Nederlandse game Zeepkist

Game heeft nu Steam Workshop-integratie

Geschreven door Michel Musters op
Het door een Nederlander gemaakte spel Zeepkist heeft Steam Workshop-ondersteuning gekregen, waardoor spelers nu zelfgemaakte levels kunnen delen.

Dat heeft ontwikkelaar Steelpan Interactive aangekondigd. De in-game level editor zat al in het spel verwerkt, maar dankzij de Steam Workshop-integratie wordt het delen van de tracks met andere spelers een stuk makkelijker gemaakt.

"Workshop-ondersteuning was vanaf het eerste moment al gepland, en ik ben erg blij dat het eindelijk in de game zit!", aldus ontwikkelaar Yannic Geurts. "Je hebt niet veel aan een level editor als je je levels niet kunt delen. Ik kan niet wachten om te zien wat voor tracks mensen bedenken voor Zeepkist!"

De update voegt ook enkele andere nieuwe elementen toe, waaronder een manier om de ondergrond van racebanen zo glad als ijs te maken.

Zeepkist is een op physics gebaseerde racegame in zeepkisten. Spelers kunnen het opnemen tegen de tijd of tegen vrienden in een splitscreenmodus voor vier spelers. Gamer.nl interviewde ontwikkelaar Geurts eerder dit jaar. Lees dat interview hier.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Mario Odyssey-team werkt aan nieuwe Donkey Kong-platformer' PlayStation 5-versie van Manifold Garden aangekondigd
1

Reacties op: Spelers kunnen nu racetracks delen in Nederlandse game Zeepkist

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    HunterSeeker

    • 14 mei 2021 08:45
    Kan je ook je eigen zeepkist maken? Dat is de kern van een zeepkistenrace, iedereen bouwt zn eigen karretje, niet zn eigen tracks…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.