Spelers kunnen nu racetracks delen in Nederlandse game Zeepkist

Spelers kunnen nu racetracks delen in Nederlandse game Zeepkist

Het door een Nederlander gemaakte spel Zeepkist heeft Steam Workshop-ondersteuning gekregen, waardoor spelers nu zelfgemaakte levels kunnen delen.

Dat heeft ontwikkelaar Steelpan Interactive aangekondigd. De in-game level editor zat al in het spel verwerkt, maar dankzij de Steam Workshop-integratie wordt het delen van de tracks met andere spelers een stuk makkelijker gemaakt.

"Workshop-ondersteuning was vanaf het eerste moment al gepland, en ik ben erg blij dat het eindelijk in de game zit!", aldus ontwikkelaar Yannic Geurts. "Je hebt niet veel aan een level editor als je je levels niet kunt delen. Ik kan niet wachten om te zien wat voor tracks mensen bedenken voor Zeepkist!"

De update voegt ook enkele andere nieuwe elementen toe, waaronder een manier om de ondergrond van racebanen zo glad als ijs te maken.

Zeepkist is een op physics gebaseerde racegame in zeepkisten. Spelers kunnen het opnemen tegen de tijd of tegen vrienden in een splitscreenmodus voor vier spelers. Gamer.nl interviewde ontwikkelaar Geurts eerder dit jaar. Lees dat interview hier.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan je ook je eigen zeepkist maken? Dat is de kern van een zeepkistenrace, iedereen bouwt zn eigen karretje, niet zn eigen tracks...

0

Aanbevolen voor jou