Spelers kunnen nu hun eigen muziek maken in No Man's Sky

Spelers kunnen nu hun eigen muziek maken in No Man's Sky

Dankzij een nieuwe update voor No Man's Sky is het nu mogelijk dat spelers zelf muziek maken en aan de game toevoegen.

De details van update 2.24 worden door ontwikkelaar Hello Games uiteengezet in een nieuwe blogpost. Naast diverse oplossingen voor bugs is de mogelijkheid om audio te creëren de grootste wijziging.

Spelers ontvangen de ByteBeat Device door "modules van de Space Anomaly te gebruiken". Eenmaal in het bezit maakt het apparaat muziek en geluiden die procedureel gegenereerd worden. Spelers kunnen met deze machine ook hun eigen nummers samenstellen. Deze muziek kan ook met andere spelers gedeeld worden.

Afgelopen augustus kwam de grote Beyond-update voor No Man's Sky al uit. Daarmee werden onder andere mogelijkheden om basissen te bouwen en het terrein van planeten aan te passen toegevoegd. De game is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Watch on YouTube
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

...wow... Ziet er goed uit. Speel het zo nu en dan nog wel en vermaak me kostelijk. Enige is nog steeds wel dat je eerst echt veel moet grinden om iets te kunnen. Zal hier dan ook wel weer mee moeten. Maar als het er eenmaal staat..

0
test

@Magister Je kunt toch ook de Creative modus spelen? Dan kun je, zo ik begrijp, volop bouwen, verkennen en experimenteren, zonder grondstoffen te hoeven verzamelen.

0
test

@Robert-Frans Klopt! Alleen voor bepaalde missies heb je wel nog grondstoffen nodig, maar verder ben je vrij om te gaan en staan waar je maar wilt! Vermaak me er prima mee, vooral in VR.

0

Even off topic : die banners van second life maken gamer.nl wat onprettig lezen op het werk.

0

Aanbevolen voor jou