Spelers die Battlefield 2042-beelden lekken worden mogelijk verbannen uit volledige game

Spelers die Battlefield 2042-beelden lekken worden mogelijk verbannen uit volledige game

Spelers die Battlefield 2042-alfabeelden lekken worden mogelijk verbannen uit uiteindelijke game. Dat zegt lead community manager Adam Freeman op Twitter.

"Breek je de regels, dan kun je verwachten te worden verbannen uit deze technical playtest, toekomstige tests en mogelijk zelfs Battlefield 2042 wanneer de game verschijnt", zegt Freeman. "We hebben de afgelopen 48 uur al genoeg mensen uit de test verwijderd."

Ook waarschuwt hij voor het stilzetten van kanalen als YouTube en Twitter bij het voortijdig plaatsen van video's en afbeeldingen.

De technical playtest van Battlefield 2042 vindt plaats video EA's Playtester-programma. Spelers krijgen daarbij een uitnodiging van een e-mail en ondertekenen een embargo dat het verbiedt om beelden te delen. Ondanks dat zijn al veel beelden van de game gelekt.

Battlefield 2042 verschijnt op 22 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is natuurlijk het goedrecht van EA om die mensen te verbannen, regels zijn immers regels. Waarom die regels er zijn vind ik anderzijds weer een typisch stukje controledwang van een grote uitgever.

0
test

@oropher Dat is er, omdat veel meer mensen NIET begrijpen dat het product wat mensen nu testen nog NIET af is. Als je dit verspreidt, en het loopt traag of ziet er gewoon nog niet goed uit, dan komt er veel slecht nieuws over de game. Het is niet mijn ding, en misschien ook niet die van jou, maar het bereik van bijv Youtubers en streamers valt niet te onderschatten. Zij zijn over het algemeen de mensen die (eerdere) toegang krijgen om iedereen zo te bereiken. Er hoeven maar een paar onwetende mensen kijken die bovengenoemde niet begrijpen en zo het slechte nieuws te verspreiden.

0
test

@Vogeltje Ach ja, als het nog niet helemaal goed is krijg je ook meer (negatieve) publiciteit. Dat hoeft niet verkeerd uit te pakken. Doe je een paar mooie beloftes en de aandacht is nog meer gevestigd op jouw game. Volgens mij werkt het spamfilter trouwens niet zoals het bedoelt is.

0
test

@oropher uuh kweenie niet iedereen kan die versie spelen. Het is een test. Als in de voorwaarden staat dat je gebanned kan worden dan moeten ze dat vooral doen. Ik geef ze groot gelijk.

0
test

@oropher Als je een sneak preview krijgt van een film maar je mag er absoluut niet over schrijven. Of op de set mag zijn en een opname mag zien die gefilmd word maar je mag er niet over schrijven is het toch ook logisch dat er dan gevolgen zijn, en dat zijn vaak schade vergoedingen. Nu dat kunnen ze bij gewone mensen niet halen, uitgevers hebben meer geld dan ik heb, dus verbannen is dan de optie. Gaat zo bij elke vorm van entertainment. Muziek site mogen ook pas schrijven zodra een datum is gekomen waarop het label toestemming geeft. Dat terwijl veel sites de muziek soms al weken of zelfs een half jaar hebben voor het werkelijk uitkwam. Het is heel simpel. Alle recht om die mensen aan te pakken. En ja tuurlijk gaat het over het negatief kunnen uitpakken van eerste indrukken. Die test fase is namelijk niet bedoelt om te beoordelen, je bent als gebruiker namelijk ingezet om mee te zoeken naar wat er niet goed is, niet om dat dan breed in beeld te gaan verspreiden. Is geen controle dwang, gebeurde heel veel. En niet enkel bij games.

0

Aanbevolen voor jou