Spelers boos om missende coöp in Resident Evil: Revelations 2 | Gamer.nl

Spelers boos om missende coöp in Resident Evil: Revelations 2 | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Capcom had een lokale coöp-modus beloofd voor het spel uitkwam. Later werd de Steam-pagina aangepast zodat deze modus niet meer in de beschrijving stond. Het is momenteel niet mogelijk om offline coöp te spelen. Capcom zegt tegenover Eurogamer dat "de verhaalmodus alleen speelbaar zal zijn op één scherm".

De uitgever vervolgt: "De besli ing om een enkel scherm prioriteit te geven [boven lokale multiplayer] is gemaakt om een stabiele ervaring te garanderen voor een scala aan pc-instellingen en apparaten." Ook zegt de uitgever dat online multiplayer voor de Raid-modus na de lancering via een patch mogelijk wordt.

De eerste episode van Resident Evil: Revelations 2 komt vandaag uit, er volgen daarna wekelijks episodes. In totaal zijn er vijf episodes van 5,99 euro per stuk, de seizoenspas met deze vijf en twee bonus-afleveringen kost 24,99. Verder zitten er microtransacties in de Raid-modus: een modus waarin spelers alleen of in coöp singleplayermaps nog eens kunnen spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou