Hoogste level in WoW: Battle for Azeroth binnen vijf uur bereikt | Gamer.nl

Hoogste level in WoW: Battle for Azeroth binnen vijf uur bereikt | Gamer.nl

Een behendige speler heeft het hoogste level in World of Warcaft: Battle for Azeroth in minder dan vijf uur bereikt.

De speler in kwestie, Gingi, kreeg de hulp van twee teamgenoten om als eerste speler dit record te vestigen.Uiteindelijk werd er in 4 uur en 17 minuten level 120 bereikt door Gingi. Icy Veins meldt dat het level zo snel werd bereikt doordat in de bèta de route was geoptimaliseerd om zo efficiënt mogelijk de quests af te gaan. Met het behalen van het hoogste level betekent het niet dat er niets meer te doen is. Wanneer het hoogste level wordt behaald, krijgt de speler namelijk toegang tot de end-game-content.

Gingi is onderdeel van het zogenoemde Method-team; een e-sports-organisatie. Het is voor Method niet ongewoon om dit soort prestaties te leveren. In de eerdere uitbreiding van World of Warcraft Legion in 2016 wist speler Fragnance van Method het hoogste level van 110 te bereiken in 5 en een half uur.

World of Warcraft: Battle for Azeroth is nu beschikbaar. Afgelopen vrijdag gaven twee Blizzard-veteranen hun reactie op vragen vanuit de Gamer.nl-community. Je kan de intrigerende antwoorden hier terugvinden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou