Met vier Oscar-nominaties is de kleinschalige productie Juno, gemaakt met een budget van 'slechts' 7.5 miljoen dollar, één van de grote successen van het afgelopen filmjaar. Op de D.I.C.E. Summit in Las Vegas heeft Keith Boesky, specialist op het gebied van intellectueel eigendom, bekend gemaakt dat er game gebaseerd op deze film in de maak is.

Het spel zal zich met name richten op de casual gamers. Of het hier gaat om een grootschalige spelproductie zoals bijvoorbeeld Desperate Housewives, of om een spel dat bijvoorbeeld als download beschikbaar zal worden gesteld, is niet bekend. Ook is er geen tipje van de sluier opgelicht omtrent de gameplay.

Juno vertelt het verhaal van een jong meisje Juno (gespeeld door Ellen Page) die ongewenst zwanger raakt en zelf voor een adoptiegezin zorgt. De film draait vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen en schijnt volgens filmkenners echt een aanrader te zijn, óók voor mensen die normaal toch liever de popcornfilms afstruinen en hun neus ophalen voor de betere arthouse-producties.