Speciale Xbox-controller bevat handtekening van Phil Spencer

Speciale Xbox-controller bevat handtekening van Phil Spencer

De Xbox-controller die speciaal gemaakt is om twintig jaar Xbox te vieren, bevat de handtekening van Xbox-baas Phil Spencer.

The Verge-redacteur Tom Warren plaatste foto's op Twitter waaruit dat blijkt. Onder het plastic klepje waaronder de batterijen worden geplaatst, is de zin "When everybody plays, we all win." te zien, met daaronder de handtekening van Spencer.

De controller komt vandaag officieel uit om het twintigste jubileumjaar van Xbox te vieren. Hij is onder andere via de officiële Xbox-site koop voor 64,99 euro. Vanavond om 19:00 uur houdt Microsoft een livestream ten ere van het jubileum.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb deze gehaald. Had bij mijn OG Xbox ook zo'n see through. Vond het uit nostalgisch aspect wel lachten om er weer een te halen.

0
test

Heb hem vrijdag al binnen gekregen van Mediamarkt. Prachtige controller kan er niets anders over zeggen. Als het op controllers designen aan komt is Xbox echt koning.

0
test

@Real13 Ieder zijn ding blijkbaar.. Ik vind hem niet zo bijzonder maar dat komt waarschijnlijk ook omdat ik niet van doorzichtige controllers houdt.

0

Aanbevolen voor jou