Speciale edities Guild Wars 2 onthuld | Gamer.nl

Speciale edities Guild Wars 2 onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Alle drie de edities, ook de normale, geven bij een pre-order toegang tot de later dit jaar geplande bèta-evenementen. Daarnaast laten zij spelers de uiteindelijke game drie dagen eerder spelen en bieden ze een extra item, de Hero's Band.

De Collector’s Edition kost 150 euro kosten bevat een 25 centimeter lang beeldje van Guild Wars-personage Rytlock Brimstone, vijf Guild Wars 2-concepttekeningen, een boek over de ontwikkeling van de game en een cd met de soundtrack, en daarnaast alle content die ook in de Digital Deluxe Edition zit.

Deze kost 75 euro en geeft de speler in-game items zoals verschillende spreuken en een eenmalige bonus binnen het Player versus Player-component van de game. Ook biedt deze versie een digitale versie van Rytlock Brimstone die spelers vergezelt tijdens hun speelse ies in Guild Wars 2. De normale digitale versie is voor 55 euro te pre-orderen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou