Nieuws
Call of Duty: Modern Warfare 2

Special Ops-modus in CoD: Modern Warfare 2 start met drie missies

De eerste raid verschijnt op 14 december

Geschreven door Michel Musters op
Wanneer Call of Duty: Modern Warfare 2 op 28 oktober uitkomt, zitten er drie unieke missies in de Special Ops-modus. Op 14 december volgt de eerste 'raid'.

Activision heeft in een uitgebreid artikel meer details gegeven over wat spelers van de aankomende shooter op en kort na release kunnen verwachten, waaronder meer details over de Special Ops-modus die mensen met een andere speler doorlopen. De drie missies zijn Bad Situation, Vehicle Escape en Observatory Defense. Deze missies spelen zich af op Al Mazrah, de nieuwe map van Warzone 2.0. 

Van 28 oktober tot 16 november kan in de reguliere multiplayer een 'pre-seizoen' worden gespeeld - op 16 november gaat het eerste seizoen echt van start. Op 14  december komt vervolgens de Season 1 Reloaded-patch uit, waarin naast een "legendarische multiplayermap" en een Warzone 2.0-update ook de eerste zogenaamde 'raid' aan Spec Ops wordt toegevoegd. 

Deze raids zijn "compleet nieuwe ervaringen voor de franchise" waarin drie spelers strategisch moeten samenwerken en puzzels moeten oplossen tussen vuurgevechten door. Ze worden ook "een directe voorzetting van de campagne" genoemd. Spelers van Special Ops wordt aangeraden Rank 5 te hebben behaald voordat de eerste Raid uitkomt.

Call of Duty: Modern Warfare 2 verschijnt op 28 oktober op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Spelers die de game alvast bestellen kunnen op 20 oktober al met de singleplayercampagne aan de slag. Op 16 november komt Call of Duty: Warzone 2.0 uit, dat net als Modern Warfare 2 is ontwikkeld door Infinity Ward.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Dit artikel delen:

Lees meer

Netflix onderzoekt cloudgaming voor tv's en pc Crysis 2 en 3 Remastered verschijnen in november op Steam
0

Reacties op: Special Ops-modus in CoD: Modern Warfare 2 start met drie missies

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.