Special Ops-modus in CoD: Modern Warfare 2 start met drie missies

Special Ops-modus in CoD: Modern Warfare 2 start met drie missies

Wanneer Call of Duty: Modern Warfare 2 op 28 oktober uitkomt, zitten er drie unieke missies in de Special Ops-modus. Op 14 december volgt de eerste 'raid'.

Activision heeft in een uitgebreid artikel meer details gegeven over wat spelers van de aankomende shooter op en kort na release kunnen verwachten, waaronder meer details over de Special Ops-modus die mensen met een andere speler doorlopen. De drie missies zijn Bad Situation, Vehicle Escape en Observatory Defense. Deze missies spelen zich af op Al Mazrah, de nieuwe map van Warzone 2.0. 

Van 28 oktober tot 16 november kan in de reguliere multiplayer een 'pre-seizoen' worden gespeeld - op 16 november gaat het eerste seizoen echt van start. Op 14  december komt vervolgens de Season 1 Reloaded-patch uit, waarin naast een "legendarische multiplayermap" en een Warzone 2.0-update ook de eerste zogenaamde 'raid' aan Spec Ops wordt toegevoegd. 

Deze raids zijn "compleet nieuwe ervaringen voor de franchise" waarin drie spelers strategisch moeten samenwerken en puzzels moeten oplossen tussen vuurgevechten door. Ze worden ook "een directe voorzetting van de campagne" genoemd. Spelers van Special Ops wordt aangeraden Rank 5 te hebben behaald voordat de eerste Raid uitkomt.

Call of Duty: Modern Warfare 2 verschijnt op 28 oktober op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Spelers die de game alvast bestellen kunnen op 20 oktober al met de singleplayercampagne aan de slag. Op 16 november komt Call of Duty: Warzone 2.0 uit, dat net als Modern Warfare 2 is ontwikkeld door Infinity Ward.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou