Atari heeft Driver: Parallel Lines een behoorlijk budget gegeven, gezien de namen die men voor de soundtrack heeft kunnen strikken. Of het de game de beoogde verfrissing sinds het in de pers afgebrande Driv3r kan geven is nog maar de vraag, maar mocht de game zelf niets worden dan kun je het spel in ieder geval nog als veel te dure muziek cd gebruiken.

Anyway, de namen. Omdat de game zich in twee verschillende tijdsperiodes afspeelt, 1978 en 2006, zijn voor iedere periode bepalende artiesten uitgekozen. In 1978 kunnen we onder andere naar David Bowie, Blondie, Iggy Pop, WAR, The Temptations, Funkadelic, Marvin Gaye, Parliament en Average White Band luisteren, terwijl het repetoire van 2006 bestaat uit namen als The Roots, LCD Soundsystem, TV on the Radio, Kaiser Chiefs, Secret Machines en The Dead 60's bestaat.

Een voorproefje op de soundtrack vind je op de officiële website. Zowel de 1978 als de 2006 tracks zijn daar gedeeltelijk te beluisteren. Driver: Parallel Lines komt op 17 maart uit.