MTV heeft een interview gehouden met Phil Harrison, de directeur van Sony Worldwide Studios. In dit gesprek liet Harrison een aantal interessante feiten weten met betrekking tot de plannen van Sony voor de komende periodes.

Aangezien LocoRoco zeer succesvol is gebleken voor Sony hebben ze besloten een nieuwe LocoRoco uit te gaan brengen in 2007 en een aantal nieuwe vrienden toe te voegen.

Harrison is allereerst heel blij dat de E3 dit jaar op kleine schaal zal plaatsvinden. Harrison denkt terug aan de E3 2006 als "a party that was going on too long". 2007 zal het voor hem rustiger maken waardoor Sony beter zijn verhaal zal kunnen doen.

Phil Harrison feliciteert Nintendo ook met het bereiken van nieuwe doelgroepen in de markt met behulp van de Nintendo DS. Dit zijn de nieuwe gamers van morgen en ook die zal Sony gaan bedienen met diverse spellen. De topman liet daarbij ook weten dat hij vindt dat games zich niet alleen met lichte thema's moeten bezighouden maar ook met de meer zware dingen des levens zoals angst, comedy, gevaren en drugsdelicten.

Het gehele interview kun je hier vinden.