Sony's overname van streamingplatform Crunchyroll is compleet

Sony's overname van streamingplatform Crunchyroll is compleet

Sony heeft Crunchyroll, een streamingplatform gericht op anime, volledig overgenomen.

In oktober 2020 werd al bekendgemaakt dat Sony het streamingplatform over ging nemen. Die overname begon in december, maar is inmiddels compleet. Het bedrijf betaalt zo'n 937 miljoen euro voor het platform.

Crunchyroll is een streamingplatform gericht op anime en heeft zo'n 120 miljoen geregistreerde gebruikers verspreid over meer dan tweehonderd landen. Wat Sony precies met het platform wil doen is niet bekend. Wel gaan er geruchten dat het bedrijf een abonnement op het platform wil aanbieden voor PlayStation Plus-leden - mogelijk via een verhoging van de abonnementskosten. Dit is echter nog niet bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben benieuwd wat Sony hiermee voor elkaar gaat krijgen. Ze hebben destijds ook al GaiLai overgenomen maar eigenlijk niet zoveel mee gedaan volgens mij, in ieder geval niet op een manier dat het echt zoden aan de dijk zette

0
test

@Ziminar mbv Gaikai is Playstation Now opgezet, maar dat heeft idd niet echt zoden aan de dijk gezet.

0
test

@Tokumei Ik denk dat je het gebruik van PS Now toch best onderschat, ik ken behoorlijk wat mensen die daar gebruik van maken.

0
test

@Tokumei Gaikai bracht niet de streamingkwaliteit die ze verhoopten vermoed ik. Daarom dat Sony een deal met MS sloot om de Azure servers te gaan gebruiken.

0

Dat is wel super dik ongelimiteerd dragonball kijken

0

Aanbevolen voor jou