Sony werkt aan nieuwe versie PlayTV voor PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We werken op dit moment nog aan PlayTV en Play TV2", aldus Mark Green nadat hem wordt gevraagd aan welke projecten de studio op dit moment werkt. Sony bevestigde recentelijk dat de software voor PlayTV een 'stevige update' zou krijgen later dit jaar. Een optie die onder andere zou worden toegevoegd is Facebook-integratie. Het is voor het eerst dat er gesproken wordt over een nieuwe versie van de hardware en er wordt gespeculeerd dat er ook ondersteuning voor digitale uitzendingen in HD wordt toegevoegd aan de tuner.

PlayTV stelt gebruikers van de PlayStation 3 in staat om televisieprogramma's op te nemen. De opgenomen programma's worden opgeslagen op de harde schijf van de PlayStation 3 en kunnen later worden terugbekeken. PlayTV is op dit moment enkel beschikbaar in de landen Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou