Sony vraagt patent aan voor AI-spraak assistent PlayStation Assist

Sony vraagt patent aan voor AI-spraak assistent PlayStation Assist

De oplettende Twitter-gebruiker href="https://twitter.com/ZhugeEX?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fgamer.nl%2Fcms2" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Daniel Ahmad </a>heeft informatie over een nieuw Sony-patent gedeeld via Twitter, het gaat hierbij om een <a href="https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2019183343&tab=PCTBIBLIO" rel="noopener noreferrer" target="_blank">patent voor PlayStation Assist</a>.

Daniel Ahmad is een analist die zich bezighoudt met nieuws omtrent gaming en technologie en heeft in het verleden vaak informatie gedeeld over patenten van Sony.

Op de patentpagina is veel informatie te vinden over PlayStation Assist. Het patent van Sony beschrijft PlayStation Assist als een methode voor gaming-assistentie, waarmee spelers via een vraag om hulp kunnen vragen aan een back-end game-assist-server. Verder wordt er gezegd dat de vraag elk formaat kan hebben, of een combinatie van formaten, inclusief audio, tekst en video.

Dit zou betekenen dat de speler niet meer een telefoon of laptop hoeft te pakken als hij/zij een vraag heeft, in plaats daarvan zou de speler een knop in kunnen drukken en gebruikmaken van PlayStation Assist die de servers checkt om het antwoord te vinden.

Of en wanneer PlayStation Assist beschikbaar is voor alle PlayStation-gebruikers is nog onbekend.

sony
sony
sony
sony
sony

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vraag mij dan af waarom ze een iphone 4 schematiek gebruiken... Telefoon uit de oertijd

0

Aanbevolen voor jou