Yoshida geeft aan dat hij van verschillende consumenten heeft gehoord dat zij graag een opgepoetste versie zouden zien van games die later in de cyclus van de PlayStation 3 zijn verschenen die zij gemist hebben. Volgens Yoshida is het zo dat zo'n vijftig procent van de PlayStation 4-bezitters geen PS3 hebben en dus verschillende exclusieve titels hebben gemist, zoals bijvoorbeeld ook een The Last of Us.

Yoshida zegt dat Uncharted "een goede kandidaat zou zijn" voor een Remastered-make-over, maar stelt wel dat Sony "de markt niet wil overspoelen met opnieuw gemaakte games". Voor PlayStation 4 is ook een nieuwe Uncharted-game in ontwikkeling. Uncharted 4: A Thief's End moet in 2015 verschijnen. 

The Last of Us Remastered en Beyond: Two Souls

The Last of Us Remastered verschijnt op 29 juli. Ook gaan er geruchten over een Remastered-versie van Beyond: Two Souls. Een PS4-versie van deze game dook eerder week onder meer op bij twee Duitse retailwebsites. Daarnaast vermeldde een programmeur van ontwikkelaar Quantic Dream op zijn LinkedIn-profiel dat deze versie in de maak was. Inmiddels zijn de verscheidene vermeldingen verwijderd.