'Sony sluit deze zomer PlayStation Store op PlayStation 3, Vita en PSP'

'Sony sluit deze zomer PlayStation Store op PlayStation 3, Vita en PSP'

Sony sluit deze zomer de digitale winkels op PlayStation 3, PlayStation Vita en PlayStation Portable. Dat melden bronnen van href="https://www.thegamer.com/ps3-vita-psp-stores-permanently-closed/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">The Gamer</a>.

De PlayStation Store op de PlayStation 3 zouden beide sluiten op 2 juli, en die van de Vita op 27 augustus. Vanaf dat moment zou het niet meer mogelijk zijn om digitale aankopen te doen in de winkel. 

Het is nog onduidelijk of het mogelijk blijft om gekochte games en dlc nogmaals te downloaden. Vermoedelijk geeft Sony daar eind deze maand meer duidelijkheid over, wanneer volgens The Gamer de officiële aankondiging wordt gedaan.

De PlayStation Store debuteerde in 2006 met de lancering van de PlayStation 3. Een vergelijkbare variant verscheen op de PlayStation Portable via een software-update in 2008 en bij lancering van de PlayStation Vita in 2011.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gelukkig hebben we nog pkjg op de Vita.

0

Ik blij dat ik afgelopen jaar mgs 1 en killzone 1 gekocht heb. Ben sinds vorige zomer op playstation overgestapt. Net op tijd dus!

0

Aanbevolen voor jou