Sony: 'Precisie Move kan beter, hoeft momenteel niet' | Gamer.nl

Sony: 'Precisie Move kan beter, hoeft momenteel niet' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We kunnen het zeker van een update voorzien via nieuwe firmware. De vraag is of we wat wel willen. Tot nu toe hebben we nog geen verzoeken gehad van ontwikkelaars om de precisie te verhogen. Er zijn een aantal kleine problemen die we op kunnen lo en, maar het grootste deel van de games benut nu niet eens de volledige precisie", aldus Mikhailov. Hij stelt dat de beperking vaak juist bij spelers ligt, die de voor Move noodzakelijke bewegingen niet goed genoeg na kunnen bootsen, en niet zozeer aan het feit dat Move de bewegingen niet exact kan volgen. 

Toekomst

Over de toekomst van Move heeft Mikhailov het volgende te zeggen: "De besturing van personages en hun animaties zal stukken beter gaan worden met Move. De games van nu zijn namelijk nog gemaakt met de DualShock-controller in gedachten, alles was vooraf al vastgesteld. Met move heb je één-op-één controle over je personage. [...] Daar valt nog een hoop in te bereiken."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou