Sony PlayStation wijdt gedeelte van website aan pc-games

Sony PlayStation wijdt gedeelte van website aan pc-games

Sony PlayStation heeft op diens website een pagina online gezet waarin het pc-games uitlicht.

De pagina is de zoveelste stap in Sony's huidige strategie om exclusieve PlayStation-games ook op pc uit te brengen. Op de pagina worden de verschillende pc-releases van PlayStation-exclusives uitgelicht, waaronder Horizon Zero Dawn, God of War en Days Gone.

In de FAQ op de pagina wordt verder gemeld dat er "op dit moment" geen PSN-account nodig is om de games op pc te spelen. Omdat er op dit moment geschreven staat, speculeren fans dat het mogelijk is dat dit in de toekomst wel verplicht is, maar Sony heeft vooralsnog geen indicatie gegeven dat dit het geval is.

Vanaf vandaag is Marvel's Spider-Man Remastered op pc verkrijgbaar. Later dit jaar moet The Last of Us: Part 1 ook naar pc komen. Het bedrijf liet eerder al weten dat de helft van alle releases van Sony in 2025 op pc en mobiel moet uitkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Denk dat ze op een langere termijn toch alles aan hardware achter zich moeten laten , ik zie de consoles toch wel langzaam verdwijnen , zeker de mobile apparaten ook steeds beter worden ...en cloud gaming. Straks heb je niets meer nodig dan alleen internet en een site waarop je moet inloggen om al je games te spelen dan word je mobile telefoon + vr gewoon je game console

0
test

@ravw dat denk ik ook. en Sony ziet nu waarschijnlijk ook in dat ze extra geld verdienen aan de PC releases ipv alles voor de PS consoles te houden.

0

@Aerofox81 probleem voor Sony is denk ik wel dat hun streamingdienst nog niet zo volwassen is, ja het bestaat al een tijdje maar als je het vergelijkt met Stadia en XCloud loopt het achter. De concurrentie heeft al jaren hun eigen cloudplatform. Lijkt me lastig om dat in te halen.

0
test

@ravw Dat zeg je goed, op de lange termijn. Door de toenemende grafische capaciteiten die games vragen, en de beperkte latency die mensen acceptabel vinden, zal dit met name voor online gaming nog wel even duren. Persoonlijk moet ik zeggen dat ik gaming op mijn telefoon niet als goed alternatief zie voor gamen op tv. Ik vind het scherm formaat van de switch nog acceptabel maar kleiner dan dat vind ik niet prettig voor langere sessies.

0
test

@Fr3nzy Ik kijk liever ook op een groot scherm, tablet en telefoon game vind ik zelf niets .. ja tetris of zo .... maar zie me nog geen uren MSFS doen op een 6 inc scherm , alleen al niet om alle meters in de gaten te houden .... Maar een telefoon met ingebouwde beamer van een leuke 32 inc formaat zou wel leuk zijn

0
test

@ravw Ik zie het totaal niet zie zitten om een goede game via mijn telefoon te laten spelen door middel van cloud gaming. Geef mij maar gewoon een 27 inch scherm. Switch scherm is ook nog goed te doen ja maar daar houdt het wel mee op. Ook ben ik niet zo'n fan van cloud gaming. Veel te veel overgeleverd aan het internet. Als ik een game wil spelen zoals AC of God of War wil ik niet afhankelijk zijn van mijn internet.

0
test

@ravw denk het niet. Mobiel zit op zijn limiet.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou