Sony peilt interesse voor PS4 Remote Play op Switch

Sony peilt interesse voor PS4 Remote Play op Switch

Via een enquête vraagt Sony aan gamers of ze interesse hebben in PlayStation 4 Remote Play op de Switch.

Informatie uit de enquête werd op Reddit geplaatst door bezoeker YouRedditHereFirst. Sony vraagt aan gamers op welke systemen ze PS4 Remote Play willen ervaren, waaronder Switch, Android TV en Apple TV.

In de enquête wordt ook gevraagd of er interesse is PS1- en PS2-games via Remote Play, of men ook wil spelen zonder internetverbinding en of men een kleinere versie van de DualShock 4-controller ziet zitten.

Hoewel de enquête niet bewijst dat Remote Play ook naar andere apparaten zoals de Switch komt, is het wel een teken dat Sony overweegt om dit mogelijk te maken. Er gaan al geruime tijd geruchten dat Microsofts Xbox Game Pass naar de Switch komt, omdat het bedrijf heeft aangegeven de service op elk mogelijk systeem beschikbaar te willen maken.

Met PS4 Remote Play kunnen gebruikers PS4-games naar pc, Mac, iOS of Android streamen. Dit is alleen mogelijk wanneer zowel de PlayStation 4 als het apparaat in kwestie verbonden zijn met hetzelfde (thuis)netwerk.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geruchten qas gamepass van microsoft toch ook.

0

Op de Switch PS4 Stream...yes pls!!! Kleinere dual shock...uhh nog kleiner??? Nee dank je.

0
test

@EdwinVP Hoezo nog kleiner? Wat voor verschrikkelijke kolenschoppen heb jij joh? De ds4 is letterlijk even groot als de xbox one controller, leg ze maar eens op elkaar.

0

@darkmanwls mijn handen zijn idd grote kolenschoppen, ik zou t niet erg vinden om t wat groter te maken, huidige controller kan net maar moet niet kleiner worden.

0

Aanbevolen voor jou