Nieuws
My PlayStation

Sony maakt PSN-functies beschikbaar in browser met My PlayStation

Ook met Nederlandse accounts te gebruiken

Geschreven door Lucas May op
Sony heeft vandaag My PlayStation gelanceerd, een webdienst waardoor verschillende PSN-functies in de browser kunnen worden bereikt.

My PlayStation is aangekondigd op de Japanse PlayStation Blog en is vooralsnog niet aangekondigd voor het Westen. De dienst is echter al te gebruiken met Nederlandse accounts en alles is ook vertaald naar het Nederlands. Met My PlayStation kunnen gebruikers nu bijvoorbeeld hun profiel bewerken, Trophies bekijken, vrienden zoeken, berichten uitwisselen en vriendschapsverzoeken sturen. Eerder was dit al mogelijk via de PlayStation 4 zelf en een PlayStation-app voor mobiele apparaten.

In de toekomst worden de managementfuncties van het algemene SEN-account van gebruikers geïntegreerd in My Playstation. Vermoedelijk gaat het hier om functies als codes verzilveren, het bekijken van transacties, familiebeheer en instellingen voor geactiveerde PlayStation-consoles. Of deze integratie betekent dat PSN-gebruikers binnenkort hun gebruikersnamen kunnen veranderen is nog onduidelijk.

In een interview vertelt hoofd van PlayStation dat deze functie technisch "complexer dan het lijkt". Wellicht dat deze nieuwe structuur voor accounts het mogelijk maak gaat maken om namen te kunnen veranderen. Vorige week peilde Sony nog de behoefte naar deze functie in een vragenlijst.

Dit artikel delen:

Lees meer

Karin 190z nu beschikbaar in GTA Online dankzij gloednieuwe update Apocalypse-uitbreiding nu beschikbaar in Battlefield 1
0

Reacties op: Sony maakt PSN-functies beschikbaar in browser met My PlayStation

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.