Nieuwe limited edition PS4 Slim en Days of Play aangekondigd | Gamer.nl

Nieuwe limited edition PS4 Slim en Days of Play aangekondigd | Gamer.nl

Sony maakt bekend dat De 'Days of Play' terugkeren en om dat te vieren komt er een speciale PlayStation 4 beschikbaar.

Dat laat Sony weten op de PlayStation Blog. Het Days of Play-evenement loopt van 8 tot en met 18 juni en tijdens die periode is er een speciale editie van de 500GB PlayStation 4 Slim beschikbaar.

Deze limited edition is blauw en heeft een gouden opdruk met het PlayStation-logo en de symbolen van de knoppen. De console komt met twee controllers in een soortgelijke stijl. De gehele bundel gaat 299,99 euro kosten. Als er nog consoles over zijn na deze periode kunnen deze aangeschaft worden voor 329,99 euro.

Daarnaast zullen Sony-hardware, PlayStation Plus, PlayStation Live en PlayStation-exclusieve spellen in de aanbieding zijn. Zo kosten controllers tijdelijk maar 39,99 euro en kan God of War aangeschaft worden voor 49,99 euro. Ook zullen er aanbiedingen zijn op merchandise via playstation-gear.com.

Tenslotte kunnen fans de speciale PlayStation 4, een VR-starter pack, 12 maanden PlayStation Plus of PlayStation Store-tegoed winnen. Om hier kans op te maken moeten spelers registreren via deze link en tijdens de Days of Play elke dag minstens één trofee in een willekeurige game verkrijgen. Registreren kan van nu tot 8 juni 11:00 (Nederlandse tijd).

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou