Sony kondigt PlayStation-applicatie aan voor iOS en Android | Gamer.nl

Sony kondigt PlayStation-applicatie aan voor iOS en Android | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met de Official PlayStation App kunnen de behaalde PlayStation-trophies bekeken worden en is te zien welke vrienden online zijn en welke games ze spelen. Daarnaast is er ook toegang tot de PlayStation Blog, waarin alle nieuwe informatie over games en ander nieuws over de console van Sony geplaatst wordt. Deze informatie kan ook gedeeld worden via Twitter, Facebook of e-mail. Sony belooft naast deze opties “veel meer features” toe te gaan voegen in de maanden na de release.

De gratis applicatie ondersteunt iPhones en iPod Touch-apparaten met OS 4.0 of hoger. Voor Android-telefoons is OS 1.6 of hoger nodig. De App komt als eerste uit in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en Nederland. Een herziene versie van de App, die nu al in de maak is, komt ook naar andere landen binnen Europa. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou