Sony kondigt ontwikkelingsprogramma Move.Me aan | Gamer.nl

Sony kondigt ontwikkelingsprogramma Move.Me aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony richt zich met Move.Me tot wetenschappelijke onderzoekers, docenten van hoger onderwijs, studenten, hobbyisten en HCI (Human Computer Interaction)-ontwikkelaars. Sony wil kijken wat voor innovatieve programma's programmeurs kunnen ontwikkelen voor de PlayStation Move. Sony denkt daarbij aan software waarmee consumenten fysiek fit kunnen worden, kindvriendelijke programma's om computers te gebruiken of games waarbij muziek en andere creatieve kunstvormen worden gebruikt.

Move.Me zal in de lente van dit jaar te downloaden zijn via de PlayStation Store. Geïntere eerden kunnen zich via de Move.Me-website inschrijven om zo mogelijk eerder de beschikking te krijgen over het programma.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou