'Sony kondigt nieuwe God of War aan op E3' | Gamer.nl

'Sony kondigt nieuwe God of War aan op E3' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

John Gaudiosi, de redacteur in kwestie, mocht alvast wat tijd doorbrengen met onder meer Starhawk, Twisted Metal en Uncharted 3, maar noemt ook 'God of War 3D' als een van de titels die Sony nog in de planning heeft staan. Sony zou deze tijdens zijn E3-persconferentie onthullen; deze vindt dinsdagochtend om 2:00 uur plaats.

Eerder doken al geruchten op over een nieuwe God of War, nadat een ontwikkelaar God of War IV op zijn curriculum vitae had gezet. Het Britse tijdschrift PS3M bracht daarna het gerucht dat het volgende deel in de serie in september 2012 in de winkels zou liggen. Santa Monica Studios, de ontwikkelaar van God of War, liet vandaag al weten met acht titels aanwezig te zijn op de E3, waarvan vier nog onaangekondigd. 

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou