Sony heeft vandaag een nieuwe game voor de PSP bekend gemaakt, genaamd Gangs of London. Deze game is niet zomaar in een hokje te duwen. Centraal in de game staat de mogelijkheid om met harde hand over één van de verschillende bendes van London te regeren. Hierbij kun je door de hele stad criminele missies uitvoeren om je grip op de onderwereld te verstevigen. Je kunt onder andere met een team eropuit gaan en zelfs 'hotswappen' tussen de leden van je groep.

Ook kun je in de gamemode 'Gang Battle' je strategische capaciteiten laten botvieren op de game. In een soort mix van poker en andere bordspellen kun je tegen vier andere spelers, of de AI, spelen in een bordspel waarbij de heerschappij van de stad op het spel staat. Met kaarten bepaal je wat je per beurt doet.

Er zijn nog een aantal andere minigames die je onder andere pubgames laten spelen zoals darten en pool. Een wat meer uitgebreide game laat je zelfs kruipen in de huid van een Amerikaanse toerist die plaatjes moet schieten van de stad.