Sony is van plan volgende maand een expansion pack voor Warhawk online te zetten. Dit PlayStation 3 spel, dat zowel online te downloaden is als in de winkels te koop is, draait helemaal om online gevechten op het land en in de lucht. Een expansion pack dat te downloaden is in de virtuele PlayStation 3 winkel past er dus perfect bij.

Het pakket heet Omega Dawn en bevat vijf nieuwe mappen, allen gesitueerd tijdens de nacht en vol met industriële gebouwen. Volgens Sony zijn alle bekende modi van Warhawk speelhaar in de nieuwe mappen en zullen ze de grootste locaties tot nu toe zijn.

Daarnaast bevat het pakket ook nog een nieuw vliegtuig: de KT-424 Combar Dropship. Hierin kunnen naast de piloot en een voertuig zeven soldaten vervoerd worden. Het vliegtuig is te verkrijgen wanneer de speler een wapenfabriek overneemt.

Sony heeft tot dusver geen datum bekend gemaakt wanneer de expansion pack verkrijgbaar zou moeten zijn. Ook de prijs die fans van het spel zullen moeten betalen is nog onbekend, maar we houden je op de hoogte.