Sony is dit jaar niet aanwezig op E3

Sony is dit jaar niet aanwezig op E3

Sony is dit jaar wederom niet aanwezig op E3, zo heeft het bedrijf bevestigd.

Dat meldt het bedrijf aan GamesIndustry.biz. "Na grondige overwegingen heeft SIE besloten niet mee te doen aan E3 2020. We hebben veel respect voor ESA als een organisatie, maar zien de visie achter E3 2020 niet overeenkomen met waar we ons dit jaar op richten."

Sony laat weten dat het in 2020 aan "honderden evenementen voor consumenten" meedoet. "Ons doel is er voor zorgen dat fans zich onderdeel voelen van de PlayStation-familie en toegang krijgen tot hun favoriete games."

De keuze is opvallend, omdat Sony dit jaar enkele grote PS4-releases heeft - waaronder Ghost of Tsushima - en eind dit jaar de PlayStation 5 uitkomt. Vorig jaar was Sony ook niet aanwezig op E3, maar veel mensen verwachtten dat het bedrijf dit jaar terug zou keren om hun nieuwe console te promoten.

Microsoft maakte van het moment gebruik om te melden dat het dit jaar wel wederom op E3 aanwezig is. Topman Phil Spencer meldt op Twitter dat er hard gewerkt wordt aan de voorbereidingen voor de show. "2020 is een mijlpaal in de reis voor Team Xbox."

Lees ook onze columnPlayStation 5 niet aanwezig op E3: logisch, maar gewaagdwaarin we het onderwerp verder bespreken.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien dat ze wel naar de Tokyo Gameshow gaan en Microsoft niet. Aan de andere kant, best veel developers hebben hun eigen evenement. bv Blizzard met Blizzcon en Nintendo met hun Direct episodes. Het nieuws komt er toch wel

0
test

En gelijk hebben ze. E3 is al jaren over zijn houdbaarheidsdatum heen

0

Aanbevolen voor jou