Sony houdt verkoop van PSJailbreak voor PS3 tegen in Australië | Gamer.nl

Sony houdt verkoop van PSJailbreak voor PS3 tegen in Australië | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De tijdelijke blokkade, die eindigt op 31 augustus, houdt daarnaast in dat alle Australische winkels die in het bezit zijn van de technologie deze moeten inleveren bij de advocaten van Sony en dat de PSJailbreak tot die tijd in het bezit van de raadsmannen zullen blijven.

Sony gaat de komende dagen proberen het hooggerechtshof ervan te overtuigen dat de tijdelijke blokkade omgezet moet worden in een permanente blokkade. Lukt Sony dit niet, dan mag de PSJailbreak vanaf 1 september weer verkocht worden. De USB-dongel zou het mogelijk maken om games op de PlayStation 3 vanaf een interne harde schijf of USB-opslagmedium af te spelen.

In 2005 oordeelde het hooggerechtshof in Australië nog dat de verkoop van modchips in het land legaal is. Nintendo won in het land echter eerder dit jaar nog een zaak van een winkelier die de R4-modchip voor de Nintendo DS verkocht. Nintendo won een paar maanden terug in Nederland ook al een zaak omtrent de R4-chip.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou