Nieuws
Kena: Bridge of Spirits

Sony haalt releasedata van third-party PS5-games uit trailer

Trailer werd vorige week tijdens CES 2021 getoond

Geschreven door Michel Musters op
Sony heeft de releasedata van diverse third-party PlayStation 5-games uit een recentelijk uitgegeven trailer gehaald.

Sony toonde tijdens zijn digitale presentatie op CES 2021 vorige week een trailer met diverse PlayStation 5-games. Aan het einde van de trailer worden in kleine letters diverse releaseperiodes voor aankomende games worden gegeven.

De trailer is nu opnieuw geüpload, waarbij de releasedata van diverse third-party games weer is verwijderd. Het gaat om Capcom's Pragmata (2023), Project Athia (januari 2022), Kena: Bridge of Spirits (maart 2021), Stray (oktober 2021), Solar Ash (juni 2021), Little Devil Inside (juli 2021) en Ghostwire Tokyo (oktober 2021).

De releasedata van de games Ratchet and Clank: Rift Apart, Horizon Forbidden West (beiden 2021) en Returnal (19 maart 2021) zijn wel aan het einde van de trailer blijven staan.

Het is niet bekend waarom Sony de data weer uit de trailer heeft gehaald. Mogelijk was het niet de bedoeling dat het bedrijf deze releasedata en -periodes van games van andere partijen al onthulde.

Dit artikel delen:

Lees meer

Torchlight 3 komt binnenkort naar Game Pass voor pc Gratis versie Star Wars Battlefront 2 op Epic Games Store laat servers zweten
3

Reacties op: Sony haalt releasedata van third-party PS5-games uit trailer

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Jumpman

  • 18 januari 2021 09:54
  De rede blijft koffiedik kijken maar het kan zomaar zijn doordat die ontwikkelaars hebben aangegeven dat deze extra druk op een titel leggen niet verstandig is. Niemand weet het effect te voorspellen van het COVID virus dit jaar en met zo’n datum plaats je mogelijk extra druk op je team. Slimmer is kort voor release met info te komen, tot die tijd geen verwachting scheppen. We zien wat voor shit storm dat altijd teweeg brengt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 18 januari 2021 10:37
  Ik blijf het zeggen. Kappen met die data. Het is prima om een roadmap neer te leggen; echter met data schep je directe verwachtingen. Het niet halen van die data zal direct backfiren.. mensen hangen je er aan op en het zorgt voor stress in de tent wat weer kan leiden tot desastreuze gevolgen zoals we bij cp hebben gezien.
  Sony doet hier wijs aan; echter wel te laat. Het leed is al geschied. Het is dat gamers inmiddels wel wat gewend zijn en er al rekening mee houden dat games uitgesteld gaan worden.. maar het blijft valse informatie verstrekking. Een aankondigen ala god of war zorgt namelijk voor een hype; welke resulteert in console verkoop. Men moet en zou de console hebben, want ze moeten die game spelen. Schaarste speelt daar ook een belangrijke rol in. Want na die teaser zal menig gamer gedacht hebben; shit die game komt, maar ik kan niet aan de console komen.. de hype is real..
  Om vervolgens de game voor 1 of 2 jaar uit te stellen .. tja dat is niet chique..
  Maar het gebeurd gewoon.. En uiteraard niet alleen bij Sony. . Xbox zelfde verhaal met Halo. Ze moeten gewoon doen als Nintendo. Uiteraard; teasen mag. Maar kom pas met concrete aankondigingen als de game zo goed als af is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  SuperDre

  • 18 januari 2021 12:39
  tja, met hoe de wereld nu loopt door corona, is het sowieso nogal lastig aan te geven hoe de productie verloopt. Thuiswerken betekent voor veel mensen toch echt dat ze minder efficient werken (ja ja, tuurlijk zijn er altijd mensen die wel beter thuiswerken, maar vooral veel mensen die DENKEN beter thuis te werken, maar in feite dus dat echt niet kunnen).

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.