Sony haalt PlayStation Now-kaarten uit winkels

Sony haalt PlayStation Now-kaarten uit winkels

Sony heeft wereldwijd de PlayStation Now-kaarten uit de verkoop gehaald.

Vorige maand werden de kaarten met codes al bij retailers weggehaald in de VS en nu is ook Groot-Brittannië aan de beurt, zo valt te lezen via VentureBeat. Ook in Nederland lijken de kaarten uit (web)winkels te worden gehaald. Een officiële reden hiervoor wordt niet door Sony gegeven.

Er gaan sinds eind vorig jaar echter geruchten dat Sony werkt aan een nieuwe service met de codenaam Spartacus. Dat meldde Bloomberg afgelopen december. Spartacus moet PlayStation Plus en PlayStation Now combineren en mogelijk als concurrent voor Xbox Game Pass dienen.

Volgens eerdere berichten komen er drie betaalniveaus voor Spartacus. Het laagste niveau zou bestaande PlayStation Plus-voordelen bevatten, zoals online gaming en maandelijkse gratis spellen. Het niveau daarboven zou een catalogus aan games bieden vergelijkbaar met Game Pass. Het hoogste niveau zou daarbovenop ook uitgebreide demo's, game streaming en klassieke PlayStation-games bieden. 

De dienst zou ergens deze lente op PlayStation 4 en PlayStation 5 lanceren. Sony heeft vooralsnog niets officieel aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd wat de prijzen gaan zijn en dan vooral het laagste niveau. Waar ik al sinds het begin PS Plus heb, relatief betaalbaar als je gebruik maakt van de 2 a 3 keer per jaar van de "aanbieding-prijzen", vind ik PS Now relatief duur (hoewel de collectie groot genoeg is). Of misschien is het idee van een 10tje boven op de 5 of minder euro per maand voor PS Plus. Misschien 10 euro voor beide, al dan niet een afgeslankte vorm PS Now, zou ik misschien nog wel overwegen. Feitelijk hebben ze al zoiets voor de PS5 gebruikers, met een redelijke collectie PS Hits mits je PS Plus hebt.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou