Sony brengt PSP-hits naar PS3 onder nieuw label | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De games onder dit label zijn compatibel met de PSP-versies. Dit houdt in dat savegames kunnen worden uitgewi eld tu en de PSP- en PS3-games. Bovendien is het via de nieuwe Ad-hoc Party for PlayStation Portable-optie mogelijk om lokale multiplayermodi te spelen op beide platformen.

De games verschijnen op Blu-ray-disc en worden voorzien van verbeterde HD-graphics en in sommige gevallen van nieuwe content en een stereoscopische 3D-optie. Sony heeft aangekondigd dat Monster Hunter Portable 3rd de eerste game is die in Japan zal uitkomen onder het PSP Remaster-label. Monster Hunter Portable 3rd kwam in 2010 uit in Japan; de PSP-game is nooit in Europa verschenen.

God of War

Vorige week dook het gerucht op dat PSP-games God of War: Chains of Olympus en God of War: Ghost of Sparta naar PS3 zouden komen. Website The Magic Box zou hierover een persbericht hebben ontvangen van Sony Taiwan. De God of War: Portable Collection, zoals de heruitgave zou gaan heten, wordt mogelijk onderdeel van de PSP Remaster-serie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou