PlayStation All-Stars is in samenwerking met Coca-Cola gemaakt en moet uiteindelijk een verzameling aan kleine PlayStation-games bieden, alle gebaseerd op bestaande series van de uitgever. Op dit moment is enkel het spel Uncharted: Drake's Pursuit te spelen.

Deze game valt onder het zogeheten endless runner-genre en laat hoofdpersoon Nathan Drake schatten en druppels Cola Zero verzamelen. Zodra spelers genoeg druppels verzamelen, spelen zij een bonusrunde vrij. Later moeten nog varianten op LittleBigPlanet, InFamous en Gravity Rush toegevoegd worden aan PlayStation All-Stars Island. 

Microsoft en Nintendo

Sony zet met All-Stars Island mogelijk een precedent voor het bedrijf door een van zijn eigen IP's ook naar concurrende platformen te brengen. Microsoft bracht al eerder een game in de Kinectimals-serie uit voor iOS. Nintendo lanceerde op de App Store onder meer een officiële Pokédex-app, maar bracht nog geen games uit voor andere platformen. Onlangs zei CEO Satoru Iwat nog dat dit hooguit tot winst op de korte termijn zou leiden.