Sony brengt Chinese actie-rpg Lost Soul Aside in 2024 uit

Sony brengt Chinese actie-rpg Lost Soul Aside in 2024 uit

Sony brengt de in 2016 onthulde actie-rpg Lost Soul Aside ergens in 2024 uit.

Dat is onlangs aangekondigd. Er is via IGN ook een nieuwe trailer uitgebracht die hieronder te bekijken is.

Lost Soul Aside werd in 2016 aangekondigd als een eenmansproject van Yang Bing en zijn studio Ultizero games. Het aantal werknemers is sindsdien gestaag gegroeid en is onder andere muziek van Devil May Cry-componist Cody Matthew Johnson in de game te horen. Het is al geruime tijd bekend dat Sony de game uitgeeft.

Het verhaal van Lost Soul Aside draait om een oorlog die tien jaar geleden monster in de wereld introduceerde. Spelers stappen in de schoenen van Kazer, die zijn kristallen draak in objecten als een zwaard kan veranderen. De gameplay is daarmee volledig gericht op snelle hack 'n slash-actie.

Lost Soul Aside moet op PlayStation 5, PlayStation 4 en pc verschijnen. Zover bekend gaat Sony de game wereldwijd publiceren.

De game is onderdeel van Sony's 'China Hero Project', waarbij het bedrijf investeert in Chinese games. In elke game die wordt ondersteund wordt door het bedrijf meer dan 1 miljoen renminbi (omgerekend zo'n 136.428 euro) geïnvesteerd. Volgens Reuters is Sony van plan nog meer te investeren via dit project.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heeft ff geduurt hopelijk ook fysiek niet alleen digitaal verkrijgbaar.

0

Aanbevolen voor jou