Update: The Last of Us-remake officieel aangekondigd

Update: The Last of Us-remake officieel aangekondigd

Update: tijdens de Summer Game Fest-show werd de The Last of Us-remake, genaamd The Last of Us: Part 1, officieel onthuld.

Vlak voordat de show begon lekte het bestaan van de game al uit via een officiële PlayStation-website. De game is helemaal opnieuw opgebouwd voor PlayStation 5, draait in 60 fps en heeft verbeterde AI. 

The Last of Us: Part 1 komt op 2 september uit voor PlayStation 5. Op een later moment moet de game ook naar pc komen. Bekijk de onthullingstrailer hieronder.

Oorspronkelijk bericht: Sony heeft per ongeluk het bestaan van een remake van The Last of Us, genaamd The Last of Us: Part One, bevestigd.

Dat deed het bedrijf via een pagina op de PlayStation Direct-winkel. De pagina geeft nu niets weer, maar op plekken zoals gameforum ResetEra valt de inhoud nog te lezen. De game is van de grond af opnieuw opgebouwd voor PlayStation 5, inclusief verbeterde besturing, verkenning en gevechten. De game bevat zowel de The Last of Us-campagne als dlc Left Behind.

De winkelpagina vermeldde dat het spel op 2 september uitkomt op PlayStation 5. Er is daarnaast ook een pc versie in de maak. De game komt full-priced te koop.

Er gingen al geruime tijd geruchten over een remake van The Last of Us, maar de game is in al die tijd nooit officieel aangekondigd. Nu heeft Sony dus zelf het bestaan uitgelekt - mogelijk was het de bedoeling dat de onthulling vanavond tijdens de Kick Off Live-show van Summer Game Fest plaatsvond.

Watch on YouTube
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ga hem denk ik toch weer kopen.

0

Koop deze versie zoizo !

0

Aanbevolen voor jou