"Wat betreft het nieuwe PSP-product weet ik dat jullie niet zullen vragen wanneer er in die productlijn iets nieuws op de markt komt. Maar er is zeker een markt voor games op mobiele telefoons en er zijn veel veranderingen gaande binnen Nintendo, maar ook binnen ons eigen bedrijf, als het gaat om wat voor producten we aanbieden aan gamers. Het is niet alsof we daar niets van meenemen in onze strategie voor de toekomst", aldus een woordvoerder van Sony tijdens het investeerdersgesprek.

"Uiteraard kunnen we nog niet praten over een specifiek product, maar we zijn wel aan het kijken wat we met hier met Sony mee kunnen doen. [...] Als het juiste moment is aangebroken dan zullen we ons nieuwe product waarschijnlijk wel aankondigen", aldus een vertegenwoordiger van Sony tijdens het investeerdersgesprek.

De geruchten over een gamingtelefoon van Sony laaiden de afgelopen weken op, nadat er foto's uitlekten van wat een prototype voor het apparaat zou moeten zijn. Ook zei Sony zelf het een beperking te vinden van de PSP dat het apparaat niet altijd en overal verbonden is, zoals smartphones.