Sony benadrukt dat PlayStation 5 echt dit jaar lanceert

Sony benadrukt dat PlayStation 5 echt dit jaar lanceert

Sony heeft benadrukt dat de PlayStation 5 echt nog dit jaar lanceert.

Dat deed Eric Lempel, senior vicepresident en hoofd van global marketing bij Sony Interactive Entertainment, in een gisteren gepubliceerd interview met GamesIndustry.biz. Omdat er nog altijd geen releasedatum of prijs bekend is voor de console en steeds meer spellen uitgesteld worden, ontstond er bij fans enige twijfel over de haalbaarheid van een lancering dit jaar.

Die twijfel is volgens Lempel niet nodig. "Gelukkig krijgen we het voor elkaar. We lanceren dit jaar - dat gaat gebeuren - en ik wil er zeker van zijn dat we alle magie en opwinding van voorgaande lanceringen weer hebben."

Dat wil niet zeggen dat het voor Sony een koud kunstje is om de lancering voor te bereiden ten tijde van het coronavirus. "Het is uitdagender dan ooit, maar gamers verwachten veel van ons. Het is de kans om het begin van een nieuwe generatie te vieren."

Deze week bracht Sony het eerste reclamefilmpje van de PlayStation 5 uit, die hieronder te zien is. Normaliter zou Sony rond deze tijd volgens Lempel wereldwijd demostations plaatsen, maar dat zit er nu niet in. De PlayStation 5 moet dus nog altijd ergens eind dit jaar in de winkels liggen - een precieze releasedatum en prijs zijn niet bekend.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is in ieder geval goed bericht...ik had er eerlijk gezegd ook mijn vraagtekens bij gekregen voor dit jaar...beterrrrrr...

0
test

@RoepieRoepie84 is goed nieuws maar misschien word ie maar in beperkte landen gelanceerd hoop het niet maar het kan zo gebeuren dat ze benelux overslaan.

0
test

Ik wil hem. Maar ik wacht toch tot ergens in 2021 omdat ik eerst wat meer games wil zien, en ook benieuwd ben hoe de games gaan draaien die van ps4 naar ps5 omgezet kunnen worden. Als dat niet meteen genoeg doet op mijn bestaande games dan komt mijn interesse pas na een jaartje denk ik. Zoals ik ook met de ps3 en 4 had. Maar alles valt en staat met de backwards compatibility/ps5 upgradable games en de nieuwe games. Maar nieuwe verwacht ik eigenlijk nog vrij weinig van. Maar ik zie het wel.

0

Aanbevolen voor jou