Sonic-maker: 'Nieuwe game moet fundering voor toekomst leggen'

Sonic-maker: 'Nieuwe game moet fundering voor toekomst leggen'

Sega's Takashi Iizuka hoopt dat de volgend jaar te verschijnen nieuwe Sonic the Hedgehog-game de fundering van de toekomst van de franchise legt.

Dat meldde de creative officer van de franchise in een interview met Sonic Stadium. "Sonic Adventure legde de fundering voor twintig jaar aan Sonic-games na diens release, en ik hoop dat de nieuwe game die in 2022 uitkomt de fundering voor de toekomst van Sonic legt - dat is het idee achter de uitdaging voor dit team."

Iizuka kon geen verdere details over het spel onthullen. "Het spel is nog vol in ontwikkeling en ik kan dus niets zeggen, maar de ontwikkelaars spenderen hun tijd aan iets nieuws en uitdagends. Via veel 'trail en error' hoopt het team een nieuwe Sonic-game te leveren. Ik hoop dat we op jullie ondersteuning kunnen rekenen om ze te motiveren deze uitdaging aan te gaan."

De nieuwe Sonic-game werd eerder dit jaar onthuld. Naast een teaser is er nog weinig bekend - wel duidelijk is dat het spel in 2022 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc moet verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kom toch met een 2.5D game ofzoiets. Maar geen 3D. Sonic heeft zelden een fijne hoofdpijnvrije 3D game uitgebracht. En ik bedoel niet Sonic Mania, maar een 4K vette graphics game. Ori like.

0

Ik vermoed dat de vacht van Sonic het grootste heikelpunt wordt

0

Aanbevolen voor jou