'Sonic Generations naar 3DS en Rayman: Origins naar DS' | Gamer.nl

'Sonic Generations naar 3DS en Rayman: Origins naar DS' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rayman: Origins is momenteel alleen aangekondigd voor PlayStation 3 en Xbox 360, en wordt verwacht rond de feestdagen. In juli vorig jaar schreef het ontwikkelteam in een inmiddels verwijderde blogpost dat versies voor PC, Nintendo 3DS, Wii, iPad en iPhone ook worden overwogen. Het is opvallend dat GameStop de game noemt voor Nintendo DS; de 3DS lijkt een meer voor de hand liggende keuze, zeker aangezien die eerder als potentieel platform voor het spel is genoemd.

Net als Rayman: Origins is Sonic Generations ook alleen aangekondigd voor PS3 en Xbox 360. Deze game komt volgens GameStop echter ook naar 3DS. Een laatste opvallende toevoeging op de releaselijst is die van Time Crisis. De on-rails shooter-serie zou voor het eerst zijn opwachting maken op de Nintendo 3DS.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou