Sonic Frontiers-regisseur ziet toekomst Sonic rooskleurig

Sonic Frontiers-regisseur ziet toekomst Sonic rooskleurig

Sonic Frontiers-regisseur Morio Kishimoto verwacht dat de Sonic-reeks weer 'aan de top' komt te staan.

Dat laat hij weten via Twitter als hem wordt gevraagd naar het financiële succes van Sonic Frontiers (vertaald door TheGamer). "Samen met de fans hebben we de eerste stap genomen naar de dag dat we weer aan de top staan. We hebben het licht gezien voor een AAA-Sonic-game."

Takashi Iizuka, hoofd van het Sonic-team, liet eerder al weten dat Frontiers de hoeksteen van de reeks gaat vormen.  "Net als met Sonic Adventure hebben we met Sonic Frontiers als doel om een game te maken die als hoeksteen fungeert voor toekomstige Sonic-games. Het is een gloednieuwe benadering voor de reeks, maar we zijn ons er ook bewust van geweest Sonics roots te eren, de game moet nog steeds als een Sonic-game voelen."

Sonic Frontiers is sinds 8 november 2022 uit voor pc, Xbox One, Xbox Series X en S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. De game bevat een open spelwereld, maar spelers stuiten geregeld op secties die aanvoelen als traditionelere Sonic-levels. 

Ondanks het geclaimde succes scoorde het spel niet hoog op Gamer.nl. Erik gaf Sonic Frontiers een 5,5. "Sonic Frontiers maakt op werkelijk geen enkel vlak indruk. Achter het technische drama, de simpele puzzels en saaie combat zit wel iets van een blauwdruk voor een goede driedimensionale Sonic-game, maar dan moet je wel heel erg goed zoeken."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou