Nieuws
Sonic Frontiers

Sonic Frontiers-regisseur ziet toekomst Sonic rooskleurig

Verwacht dat de reeks weer naar de top gaat

Geschreven door Jari Klapwijk op
Sonic Frontiers-regisseur Morio Kishimoto verwacht dat de Sonic-reeks weer 'aan de top' komt te staan.

Dat laat hij weten via Twitter als hem wordt gevraagd naar het financiële succes van Sonic Frontiers (vertaald door TheGamer). "Samen met de fans hebben we de eerste stap genomen naar de dag dat we weer aan de top staan. We hebben het licht gezien voor een AAA-Sonic-game."

Takashi Iizuka, hoofd van het Sonic-team, liet eerder al weten dat Frontiers de hoeksteen van de reeks gaat vormen.  "Net als met Sonic Adventure hebben we met Sonic Frontiers als doel om een game te maken die als hoeksteen fungeert voor toekomstige Sonic-games. Het is een gloednieuwe benadering voor de reeks, maar we zijn ons er ook bewust van geweest Sonics roots te eren, de game moet nog steeds als een Sonic-game voelen."

Sonic Frontiers is sinds 8 november 2022 uit voor pc, Xbox One, Xbox Series X en S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. De game bevat een open spelwereld, maar spelers stuiten geregeld op secties die aanvoelen als traditionelere Sonic-levels. 

Ondanks het geclaimde succes scoorde het spel niet hoog op Gamer.nl. Erik gaf Sonic Frontiers een 5,5. "Sonic Frontiers maakt op werkelijk geen enkel vlak indruk. Achter het technische drama, de simpele puzzels en saaie combat zit wel iets van een blauwdruk voor een goede driedimensionale Sonic-game, maar dan moet je wel heel erg goed zoeken."

Dit artikel delen:

Lees meer

Pc-port Returnal behaalt bijna 7000 gelijktijdige spelers Vijf uur aan Atomic Heart-gameplay online verschenen
0

Reacties op: Sonic Frontiers-regisseur ziet toekomst Sonic rooskleurig

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.