'Sonic Free Riders is Sega's geheime Natal-project' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het spel zou een nieuw deel zijn in de serie Sonic Riders-racegames. Vermoedelijk zal de speler met bewegingen voor de Natal-camera zijn personage kunnen besturen. Door met de handen richting power-ups te bewegen kunnen deze worden opgepakt en het afvuren van de wapens zou gebeuren door een beweging te maken in de richting van een tegenstander.

Natal 

Op zondag 13 juni aanstaande geeft Microsoft een speciale Natal-persconferentie net voordat de E3 begint. Hier zullen de prijs en releasedatum van het apparaat waarschijnlijk bekend worden gemaakt. Daarnaast is Natal niet de uiteindelijke naam van de cameracontroller. De echte naam, volgens geruchten 'Wave', zal zondagnacht bekend worden gemaakt tijdens de persconferentie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou