Sonic Colours voor DS en Wii aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Centraal in Sonic Colours staat een buitenaards ras genaamd de Wisps. Deze Wisps zijn er in verschillende kleuren die ieder hun eigen speciale krachten met zich meebrengen. Zo kan Sonic met de energie van een gele Wisp door de grond heen boren, terwijl de cynaanblauwe Wisp hem een laserstraal geeft. De verschillende Wisp-krachten zijn ook met elkaar te combineren en kunnen ervoor zorgen dat Sonic sneller wordt dan ooit tevoren.

Sonic Colours biedt op de Wii een combinatie van 2D- en 3D-perspectieven, van waaruit de speler met een noodgang door levels raast die op amasumentsparken gebaseerd zijn. “In de levendige buitenaardse wereld van Sonic Colours kun je op topsnelheid langs ongelooflijke planeten racen, die elk een unieke visuele stijl hebben”, licht Gary Knight van Sega toe.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou