Socom-DLC brengt Demolition-modus | Gamer.nl

Socom-DLC brengt Demolition-modus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het Demolition Pack bevat vier maps, waarvan twee in eerdere games zaten: Bitter Jungle en Ruins. Op de vier maps kunnen ook andere multiplayermodi worden gespeeld. Bovendien worden er zes van de reeds bestaande maps geschikt gemaakt voor Demolition. In totaal zijn er zodoende tien maps waarop de nieuwe modus gespeeld kan worden. Het pakket voegt ook twee nieuwe wapens en zes skins voor de multiplayermodus toe. Het pakket kost 7,99 euro.

In Demolition strijden twee teams om een bom midden op een map. Het team dat de bom weet te bemachtigen probeert deze vervolgens te planten in de basis van de tegenstander. Zodra de bom geplaatst is, moet deze worden verdedigd, terwijl het andere team tracht de bom onschadelijk te maken.

Coöp

Over een aantal weken wordt ook het Evac Co-op Pack uitgebracht, die een nieuwe coöperatieve modus bevat, een nieuwe map, twee nieuwe wapens en zes skins voor de multiplayermodus. Evac kost 4,99 euro. In Evac bevinden spelers zich in vijandelijk gebied en moeten ze zich naar een punt begeven waar ze opgehaald zullen worden. Wanneer de bestemming is bereikt, moet deze worden verdedigd. De nieuwe map Onslaught kan ook gebruikt worden met de coöperatieve modi Espionage en Takedown.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou