Smash Bros.-bedenker zegt vanaf nu minder personages te onthullen | Gamer.nl

Smash Bros.-bedenker zegt vanaf nu minder personages te onthullen | Gamer.nl

De bedenker van de Super Smash Bros.-franchise, Masahiro Sakurai, zegt voor Super Smash Bros. Ultimate minder personages te gaan onthullen dan voorheen.

Momenteel zijn er voor de aankomende game Super Smash Bros. Ultimate negen nieuwe personages onthuld. Het gaat hierbij om Simon Belmont, King K. Rool, Ridley, Inkling en Isabelle. Daarnaast werden tot nu toe vier zogenoemde echo-vechters aangekondigd; Daisy, Chrom, Richter en Dark Samus.

Sakurai maakte volgens Nintendolife in de wekelijkse column van Famitsu duidelijk vanaf nu minder snel personages te gaan onthullen in aanloop naar de release. "In de Nintendo Direct kondigden wij Isabelle aan... hoe dan ook, het is een verkeerd idee om te denken dat deze onthullingen in hetzelfde tempo zullen voortzetten totdat Super Smash Bros. Ultimate uitkomt. Wij zijn mi chien iets te enthousiast geweest in het onthullen van nieuwe personages, dus zullen we vanaf nu wat zuiniger zijn."

Super Smash Bros. Ultimate

Daarnaast sprak Sakurai over de status in de ontwikkeling van de nieuwe game. Volgens de bedenker van de franchise is de game bijna afgerond en klaar om verscheept te worden.

Hiermee bestaat de kans dat er nog steeds nieuwe personages onthuld gaan worden in aanloop naar de release van Super Smash Bros. Ultimate. In de nieuwe game zijn alle personages uit eerdere edities van de franchise te spelen en beslaat daarmee al een roster van minstens 73 personages.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december voor Nintendo Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou