'Sluiten PS3-servers Call of Duty is een optie' | Gamer.nl

'Sluiten PS3-servers Call of Duty is een optie' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Activision heeft het recht om elk moment te stoppen met de PlayStation Network-ondersteuning, wat gezien het aantal klachten dat de laatste tijd binnenkomt best een optie is", aldus Carson, die bij de support-afdeling van Activision werkzaam is.

De PlayStation 3-versie van Call of Duty: Black Ops kent na een aantal door ontwikkelaar Treyarch uitgebrachte patches nog altijd verbindingsproblemen. Ook over Infinty Ward's Modern Warfare 2 komen de laatste tijd veel klachten binnen. Sinds de PlayStation 3 gehackt is, zou de multiplayer van het spel volzitten met val pelers. 

Meerdere hacks

De servers van de PlayStation 3-versies van Black Ops en Modern Warfare 2 kenden al eerder problemen met hackers. Zo is een Brits jongetje gearresteerd in verband met een aanval op de servers van Black Ops en heeft een groep hackers zelfs een medische server gehackt om daarop Black Ops te hosten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou