Sloophamer-wapen Black Ops 4 kost 25 euro

Sloophamer-wapen Black Ops 4 kost 25 euro

De recente update van Black Ops 4 heeft gezorgd voor ophef, omdat het nieuwe Home Wrecker-wapen alleen verkrijgbaar is een pakket van 25 euro. Het is de zoveelste vorm van microtransacties die zorgt voor ophef bij de spelers van het spel.

In feburari is het Operation Grand Heist-seizoen van start gegaan in Call of Duty: Black Ops 4. De update voegde nieuwe content toe voor onder andere de multiplayer-, Zombies- en Blackout-spelmodi.

Eerder deze week is er een update uitgebracht voor het spel, waarin een aantal veel gevraagde toevoegingen en veranderingen zijn geïntroduceerd. Onder andere een aantal wapens zijn opnieuw gebalanceerd, er zijn aanpassingen gemaakt aan de Blackout-modus en er is een nieuwe Zombies-map beschikbaar. Bovendien is de populaire multiplayer-speellijst Barebones toegevoegd aan Black Ops 4.

In de update is ook het Home Wrecker-wapen toegevoegd. Fans zijn echter ontevreden over de manier waarop de sloophamer te verkrijgen is, omdat deze alleen wordt verkocht in het Triple Play-pakket. Dit pakket kost 28 dollar (omgerekend 25 euro) en bevat naast de Home Wrecker ook een wapenkrat, tien lootboxen en tien 'Tier Skips', waarmee levels kunnen worden overgeslagen om extra beloningen te verdienen.

De introductie van de Home Wrecker is de zoveelste vorm van microtransacties die zorgt voor ophef bij de spelers van Black Ops 4. Er was ook ontevredenheid over de lootboxen die werden toegevoegd aan het begin van het Operation Grand Heist-seizoen. Deze lootboxen bevatten namelijk een exclusief personage voor de battle royale-modus Blackout en speciale Mark 2-versies van wapens, welke 25 procent extra ervaringspunten geven.

Call of Duty: Black Ops 4 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Sloophamer-wapen Black Ops 4 kost 25 euro" en dan vervolgens melden dat het in een pakket zit, lijkt me niet echt een terechte titel? De sloophamer zelf kost dus geen 25 euro. Lootboxen zijn 200cp (2 euro) per stuk dus kom je al op 20 euro uit, de skip tiers zijn 100cp (dus 1 euro per stuk) dus een waarde van 10 euro, en dan kom je in totaal al op 30 euro. En dan krijg je het wapen er nog bij. Dus weinig reden om aan te geven dat het wapen 25 euro kost... (heb het niet over het feit of het los te krijgen moet zijn, alleen over de feiten die er zijn, en ben deze praktijken van call of duty ook niet aan het verdedigen)

0
test

@MelvinChowder Daar lijkt het wel op. Als je alleen interesse hebt in de hamer kost die 25 euro. Simpel. Dat je die overige onzin er bij krijgt is bijzaak.

0
test

@AGxKiiNG Dan blijft het feit dat niet alleen de hamer in het pakket zit, dus kan de hamer niet alleen 25 euro kosten. Vind het overigens wel belachelijk dat een wapen in een pakket zit.

0

@AGxKiiNG Dus als ik een mooie schuur zie, maar het huis kost 5 ton kan ik gaan klagen dat de schuur te duur is?

0
test

Wat een graaerij.

0

Aanbevolen voor jou