Nieuws

Skylanders SuperChargers verschijnt op 25 september

Bevat nu ook voertuigen

Geschreven door Michel Musters op
Skylanders SuperChargers verschijnt op 25 september en bevat nu ook voertuigen die in te scannen zijn en in de game zijn te gebruiken. Dat heeft uitgever Activision Blizzard bekendgemaakt.

Vorige week lekte de nieuwe titel en het feit dat voertuigen gebruikt kunnen worden al via diverse bronnen. In de game kan er gevochten worden in auto's en in vliegtuigen. Ook is er een nieuwe klasse van figurines genaamd SuperChargers. Er komen twintig nieuwe SuperCharger-figurines beschikbaar en twintig nieuwe voertuigen.

In de Skylanders-reeks kunnen spelers echte figurines kopen en die vervolgens via een portal inscannen. Deze personages zijn vervolgens bestuurbaar in de game. Daar worden nu voertuigen aan toegevoegd. In de game kunnen de voertuigen ook worden aangepast met verschillende wapens. 

Alle eerder verschenen Skylanders-figurines zijn ook te gebruiken in de nieuwe game. Skylanders SuperChargers wordt ontwikkeld door Vicarious Visions en verschijnt op 25 september voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en Wii U. Een andere, nog niet onthulde game komt tevens naar Wii en 3DS.

Bron: Eurogamer

Dit artikel delen:

Lees meer

Ogres in Fable Legends Aankondigingstrailer nieuwe Crusader Kings 2-uitbreiding
0

Reacties op: Skylanders SuperChargers verschijnt op 25 september

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.