Nieuws

Skull and Bones komt mogelijk op 8 november uit

Onthulling zou komende week plaatsvinden

Geschreven door Michel Musters op
Ubisofts Skull and Bones komt mogelijk op 8 november uit, zo claimt een Twitter-gebruiker. Journalist Tom Henderson heeft het vervolgens bevestigd.

Twitter-account Aggiornamenti Lumia lekt wel vaker informatie over releasedata, aangezien hij vaak aan toevoegingen in de Xbox- en Windows-winkels kan komen voordat ze gepubliceerd worden. Nu claimt hij dat Skull and Bones op 8 november uitkomt. De over het algemeen betrouwbare journalist Tom Henderson reageerde daar vervolgens op met een vinkje. Henderson gaf eerder al aan dat de piratengame ergens de komende week opnieuw onthuld moet worden.

Er gaan de laatste tijd veel geruchten rondom Skull and Bones. Inmiddels is de game in diverse landen van een leeftijdsclassificatie voorzien, wat het waarschijnlijk maakt dat het spel binnenkort getoond wordt en een officiële releasedatum krijgt.

Afgelopen april lekte er al een video uit waarin getoond werd wat spelers van Skull and Bones kunnen verwachten. In de video, met beelden afkomstig van een gesloten bèta, was te zien hoe spelers met een piratencrew verschillende missies kunnen aannemen in een open spelwereld en vervolgens op zee grootschalige scheepgevechten voeren. Online multiplayer is daarbij een belangrijk onderdeel van de ervaring.

Spelers zijn ook verantwoordelijk voor de lading van hun schip en kunnen het uiterlijk van hun personage naar gelieve aanpassen. Er moet worden gelet op de motivatie van de bemanning, er kan gejaagd worden op dieren en het schip kan geüpgraded worden.

Eerder dit jaar liet Ubisoft tijdens het bekendmaken van diens kwartaalcijfers weten dat Skull and Bones voor april 2023 moet uitkomen. Het spel is al jaren in ontwikkeling en is buiten de gelekte video al enkele jaren niet aan de buitenwereld is getoond. 

Dit artikel delen:

Lees meer

F1 22 gaat voor opsmuk The Callisto Protocol laat spelers vijanden in stukjes hakken
3

Reacties op: Skull and Bones komt mogelijk op 8 november uit

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  tmvde

  • 29 juni 2022 10:11
  … en mogelijk niet ;-P

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  StormFox

  • 29 juni 2022 11:38
  Waarom zo veel haast terwijl wij amper iets gezien hebben?
  Ik heb liever dat ze een half jaar langer doorwerken om de ergste bugs eruit te krijgen dan dat ik al in november kan spelen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  poklaan

  • 29 juni 2022 19:30
  @StormFox
  Denk dat zo'n korte periode tussen aankondiging en release juist de bedoeling is, dat het niet zo is dat ze de game laten zien en mensen weer in het duister laten over wanneer de game nou is komt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.