Skate 4 volgens webwinkel in 2018 naar PS4 en Xbox One | Gamer.nl

Skate 4 volgens webwinkel in 2018 naar PS4 en Xbox One | Gamer.nl

Voor het eerst sinds de release van Skate 3 in 2010 zijn er concrete geruchten over een mogelijke Skate 4 die in 2018 uit moet gaan komen voor PlayStation 4 en Xbox One.

Deze week plaatste een Zweedse webwinkel, Webhallen.com, namelijk een exemplaar van Skate 4 voor de PlayStation 4 en Xbox One op hun webwinkel. Bij beide versies is al een mogelijke cover te zien en staat de prijs van 599 Zweedse Kroon, wat omgerekend zo’n 60 Euro is. Volgens de pagina moet de skategame dit jaar verschijnen. Voor de officiële aankondiging van Burnout Paradise Remastered, was de game al te vinden op webwinkels als Amazon JP en een Braziliaanse retailer. De kans is ook aanwezig dat de pagina van Webhallen is aangemaakt zonder enige bevestiging van EA te hebben gekregen. De webwinkel heeft namelijk ook Half-Life 3, The Elder Scrolls 6 en Battlefield Bad Company 3 geplaatst.

Media has no description

Het is voor het eerst dat er concrete geruchten te zien zijn voor een mogelijke Skate 4. In januari van 2017 hintte EA’s senior community manager Daniel Lingen al naar vierde versie van de Skate-serie met een Tweet met daarin niets meer dan “#skate4”. Dit betekent niet dat Lingen bevestigde dat er een nieuwe game in de geprezen skatereeks in de maak is.

In 2016 voerde The Berrics, een van de meest bekende skateparken in de Verenigde Staten, een campagne voor Skate 4. Zij verklaarde dat de skategames een uitlaatklep vormden wanneer ze na een volle dag skaten, of met een ble ure, alsnog de skatebaan op wilden.

Skate 3 verscheen in 2010 op PlayStation 3 en Xbox 360, maar sindsdien is de serie nergens te bekennen. EA heeft Skate 3 wel speelbaar gemaakt op Xbox One via backwards compatibility. De franchise werd geprezen om de besturing en graphics, die samen zorgden voor een realistische weergave van de sport.

Electronic Arts heeft nog niet gereageerd op de geruchten van een mogelijke Skate 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou