Vorige week liet Taylor weten een groot gedeelte van zijn ontwikkelteam te hebben ontslagen en te overwegen de ontwikkeling van Wildman stop te zetten, omdat het geld op dreigt te raken en de Kickstarter-actie niet snel genoeg ging. Na dit weekend is Taylor echter positief: "Ik wil op dit moment geen assumpties doen, maar de situatie ziet er veel beter uit. Ik denk dat we nog een lange weg te gaan hebben, maar we zijn bereid erg hard te werken om dit voor elkaar te krijgen."

Taylor belt inmiddels diverse voormalige werknemers op om te vragen of ze weer terugkomen. In een video vroeg Taylor vorige week aan fans of het wel een goed idee was om Wildman op Kickstarter te laten staan. "Ik had niet verwacht dat de industrie zo van zich zou laten horen, en dat mensen zouden investeren - niet alleen in Wildman, maar ook om mij te helpen en Gas Powered Games en het team te redden. Ik denk zelfs dat de Kickstarter nu meer draait om het redden van het bedrijf, met de game als een tweede doel."

De overweging om de ontwikkeling van Wildman te annuleren kwam volgens Taylor voort uit een idee van een vriend uit de industrie, die suggesteerde dat Taylor's "reputatie op het spel stond". Wildman is een combinatie tussen een actie-RPG en een RTS en moet in totaal 1,1 miljoen dollar ophalen. Op moment van schrijven is er 266.000 dollar opgehaald en zijn er nog 25 dagen om de rest van het bedrag veilig te stellen.